Yogarejse til Sicilien maj 2019

Sicilien – Yoga, mindfulness og maleworkshop

Oplev en uge med mindfulness, maleskole og yoga to gange om dagen på smukke Sicilien,  hvor vi bor ved foden af bjergbyen Taormina med fabelagtig udsigt over middelhavet.

Hotel Baia Azzura ligger helt nede ved stranden og har sit helt eget særpræg og syder af sydlandsk stemning.
Hotellet har en stor terrasse, hvor vi med udsigt til havet og med bjergene i ryggen skal dyrke yoga to gange om dagen og male et par timer midt på dagen.

Vi bor i Taormina del Mare med kort afstand til seværdigheder, som det Græske Amfiteater og Corvaja Palace. Her kan du nyde en god morgenmad på terrassen med udsigt over store dele af Taormina.
Aftensmaden spiser vi sammen på hyggelige restauranter i byen. Særlig velkomst og farvelmiddag arrangeres.


Du kan deltage i ‘wake-up’ Hathayoga om morgenen (fra kl. 7.30-8.45) og igen sidst på dagen, hvor jeg slutter timen af med lidt blidere og afslappende Yin Yoga (kl. 17-18).
For de, der har lyst, er der også mulighed for at gå i dybden med malerierne. Vi maler tre-fire timer dagligt – dog med et par fridage i løbet af ugen, hvor vi kan tage på vandretur til vulkanen Etna og sejle i bugten omkring Taormina.
Alle kan deltage uanset erfaring med maling eller yoga. Jeg guider jer igennem, så alle kan være med.

Læs alle detaljer om rejsen her: Amisol.dk/YOGArejse_Sicilien

Rejsetidspunkt:
Onsdag d. 8. maj – onsdag d. 15. maj 2019 – direkte fra Kastrup til Catania

Pris pr person 7.999,- (inkl. fly, transfer, morgenmad, yoga og maleworkshop)- Tillæg ved enkeltværelse.

KONTAKT OS (Amisol Rejsebureau) – Ring 80 401 402 eller kontakt Charlotte på 20 81 59 70 for at booke rejsen (kun få pladser).