Min Yoga-baggrund

Jeg er oprindelig uddannet professionel danser og har en danseinstruktøruddannelse bag mig. Men da jeg var 21 oplevede jeg for første gang et ‘knæk’ i ryggen, der var så voldsom, at jeg faldt sammen på gulvet og ikke kunne stå eller støtte på fødderne i uger.


Efter mange undersøgelser på en idrætsklinik fik jeg meddelelsen, at hvis jeg fortsatte i det spor, så ville jeg ende i en kørestol inden jeg var fyldt 30.
I årevis levede jeg uden træning – selvom jeg havde et dybt savn efter mine daglige rutiner indenfor dans og bevægelse.

For 12 år siden mødte jeg så Satya – en inder fra Calcutta, der introducerede mig for Hatha Yoga .. og så var jeg solgt!
For første gang siden min rygskade kunne jeg træne min krop igen og langsomt kunne jeg mærke, at jeg blev stærkere – ikke kun i min ryg – men i hele kroppen og samtidig havde de yogaøvelser, jeg lærte, den effekt, at mit sind blev roligere, min flyskræk forsvandt og jeg sov bedre end nogensinde.

Min ven Satya flyttede til Fyn for nogle år siden og jeg manglede pludselig min fantastiske yogalærer. Og jeg opsøgte mange andre yogalærere efterfølgende for at opnå den samme glæde ved yoga som jeg havde fået via Satya… men det var svært… Ingen af de mange forskellige yogalærere jeg gik hos kunne give mig samme glæde ved yoga som Satya – min ven fra Calcutta.

Så i efteråret 2017 besluttede jeg mig for at gå i hans fodspor og uddanne mig til Hatha Yoga-lærer og tog en certificeret yogauddannelse (RYTT-200) i en yoga-ashram i Sydindien – jeg ville tilbage til yogaens ‘rødder’ og trænes i at kunne undervise præcis som jeg havde lært det for 12 år siden.
I dag underviser jeg i Vinyasa Power Yoga og Hatha Yoga i ZenLiv, Bagsværdvej 72B, 2800 Kgs. Lyngby og kan slet ikke få nok af give al min viden videre.