Hvor jeg underviser

Kom forbi ZenLiv – Bagsværdvej 72B, 2800 Kgs. Lyngby
Tlf. 2081 5970 og få en gratis prøvetime:

Jeg underviser:
Hver mandag kl. 20 – 21 (Blid Vinyasa Yoga)
Hver onsdag kl. 12 – 13.30 (Vinyasa Power Yoga)
Hver torsdag kl. 6.45 -7.45 (Blid Vinyasa Yoga)
Hver torsdag kl. 17 – 18.30 (Vinyasa Power Yoga)

Vinyasa Power Yoga
Vinyasa Power Yoga er en dynamisk yoga-klasse, hvor jeg fokuserer på styrke og smidighedsøvelser, der forbedrer jeres fleksibilitet i leddene og i hele kroppen. Vi arbejder i et koncentreret, flydende tempo, hvor vi kombinerer åndedrætsøvelser med bevægelse. Nogle øvelser kan kræve en vis styrke og udholdenhed, men det er min erfaring, at ved gradvis opbygning af muskelmassen kombineret med smidighedstræning vil du hurtigt kunne mærke det på din coremuskulatur og se din krop blive tonet og smidig.

Yoga er sundt for krop og sjæl og mine timer afsluttes altid med afslapning og afspænding af kroppen. Har du skader eller fysiske udfordringer, så tilrettelægger jeg øvelser, der passer lige til dig. Er du helt ny til Yoga, er den blide Vinyasa Yoga god at starte ud med.

Vinyasa Power Yoga
Vinyasa Power Yoga is a creative and dynamic yoga class designed to increase flexibility in the body and strengthen especially internal stabilizing muscles. The class is composed of a set of floating vigorous movements, and emphasizes the coordination of breath and movement.